16 Nisan 2012 Pazartesi

Crysis 3 indir Full Download Zamunda Torrent indir Tek link

CryEngine 3, Crysis 3 "eşsiz görsel ve dinamik bir tetikçi oyun ile gelişmeler sanat devlet," geliştirici iddiaları Powered by.

Üçüncü oyunda oyuncular New York'a döner gibi, Peygamber rol üstlenmesi sadece şehrin bozuk Hücre Corporation tarafından oluşturulan dev bir Nanodome aynı dosyada oldu keşfetmek görüyor

"New York Liberty Dome büyümüş ağaçlar, yoğun swamplands ve azgın nehirler dolup taşan gerçek bir kent yağmur ormanları ise," resmi blurb okur. "Liberty Dome içinde, yedi ayrı ve tehlikeli ortamlarda Yedi Harikası olarak da bilinir hale gelir.

"Bu tehlikeli yeni dünyada gelişmiş silah ve taktikler gerektirir. Peygamber gezegen üzerinde ölümcül avcı olmak için ölümcül bir bileşik yayının, gelişmiş bir Nanosuit ve yıkıcı yabancı teknoloji kullanacak."

2047 Set, Peygamber karantinaya Nanodomes bina Hücre gerekçeleri ardındaki gerçeği açığa çıkarmak sonra bir "intikam misyonu" üzerine olduğu söyleniyor. "Vatandaşlar dev şehir çapında yapıları nüfusu korumak ve CEPH güçlerinden kalanların bu metropolleri temizlemek için dirilen olduğunu söylendi," diyor EA.

DOWNLOAD