24 Ağustos 2012 Cuma

Sleeping Dogs Türkçe Yama




Hong Kong, kimin egzotik yerleri ve yoğun sokakları dünyanın en güçlü ve en tehlikeli suç örgütlerinden biri gizlemek hayatı ile ekip canlı neon şehir, hoş geldiniz.

Bu açık dünya oyunu olarak, Wei Shen, içten dışa triatlarında aşağı çekmek için çalışan bir gizli polis rolünü oynamaktadır. Eğer kapak üfleme olmadan acımasız suç faaliyetlerine katılan, örgüt yolunuzu mücadele gibi kendinizi kanıtlamak için layık gerekecek. Gerçeği, sadakat ve adalet arasındaki çizgiler kalıcı bulanıklaşmasını olarak rozetini sadakat ve onur bir ceza kanunu arasında parçalanmış, her şeyi riske atacaklar.

Temel Özellikler:

Eğer herhangi bir zamanda kapak üfleme riski olan bir olgun ve cesur gizli polis draması.
ölümcül dövüş sanatları, yoğun silahlı çatışmalar ve acımasız takedowns sorunsuz bir karışımı tarafından körüklenen Patlayıcı eylem.
Epik yüksek hızda heyecan: sokakları Yanmak veya yırtıp . egzotik arabalar, superbikes ve sürat tekneleriyle geniş bir dizi deniz
Hong Kong sizin oyun: horoz dövüşleri üzerinde yasadışı yarış, kumar girin, ya da bazı karaoke ile geri tekme. Hong Kong'un çeşitli ilçelerde kendinizi eğlendirmek için sayısız yollar vardır.