29 Eylül 2012 Cumartesi

Football Manager 2013 Türkçe Yama

Football Manager 2013 Türkçe Yama


Bu sene 3D maç motorunda çok önemli iyileştirmeler yapıldı. Stadyumdan oyuncuların hareketlerine, zekadan topun havadaki hareketine kadar sahadaki her şey artık çok daha gerçekçi görünüyor.

Ayrıca, eklediğimiz yüzlerce yeni animasyon oyunu daha gerçekçi kılıyor; kullandığımız yeni kamera açıları ve başlama vuruşunun ve bitiş düdüğünün gösterilmesi, oyunu televizyondan izlediğiniz hissini uyandırıyor.

Menajer Rolleri
Başka bir önemli değişiklik de menajerin ekibinin ciddi ölçüde yeniden yapılandırılmasından ve rollerinin yeniden belirlenmesinden oluşuyor. Bunlardan en barizi, menajerin eğer isterse sözleşme görüşmeleri gibi bazı işlerini devretmesini sağlayan Futbol Direktörlüğü pozisyonunu ilk defa kullanmamız.

Bunların yanı sıra, oyundaki uzman antrenörlük rollerinin sayısını da arttırdık ve hangi antrenörün ne zaman görev yapacağına karar verme konusunda menajere daha fazla esneklik bıraktık. Bu opsiyonun nadir kullanılmasında fayda olmakla birlikte, menajer artık isterse yönetim kurulunun müdahalelerinden de şikayetçi olabilecek.

Ve çok daha fazlası…
Yepyeni bir antrenman sistemi, geliştirilmiş uluslararası menajerlik, basın konferanslarında pek çok yenilik ve yeni bir kullanıcı arayüzü.